СЪС СПОРТЕН ПРАЗНИК ОТКРИХА ОБНОВЕНИТЕ ПЛОЩАДКИ В СУ „К. КОНСТАНТИНОВ“

...
27.03.2023 / 15:40

Старт на лекоатлетическа щафета в СУ „Константин Константинов“ – Сливен даде кметът Стефан Радев. Събитието бе част от спортен празник по случай обновяването на площадките в южната част на училищния двор. Ремонтите на пистите и трите волейболни игрища бяха извършени по проект на Общината, с финансиране за близо 100 хил. лева от Министерството на образованието и науката. Учебното заведение вложи собствени средства за довършителните работи.

 

Кметът Радев поздрави екипа на училището за полаганите усилия да се подобри средата за учениците. Много градове в Европа не могат да се похвалят с училище като вашето, каза той в обръщение към домакините. На децата пожела да учат, спортуват, да изявяват талантите си и да се развиват в родния си Сливен.

 

Участниците в щафетата получиха от кмета грамоти на Община Сливен за показаното старание. За доброто настроение на всички се погрижиха с изпълненията си мажоретният състав и съставът за модерни танци към училището. Гост на празника бе и ресорният зам. кмет Пепа Чиликова.

 

С лекоатлетическата щафета и състезателните игри започват серия от събития, посветени на 40-годишнината от създаването на СУ „Константин Константинов“. В училището се обучават близо 860 ученици, за които са създадени съвременни условия и удобства за обучение, спорт и извънкласни занимания.

Още снимки от новината

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев