ГРАЖДАНИ С БЛАГОДАРНОСТ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

...
02.03.2023 / 16:05

Обичайният приемен ден на кмета Стефан Радев и негови заместници се проведе днес. В рамките на разговорите живущи на улица „Текстилец“ в кв. „Клуцохор“ изразиха благодарност към сливенския градоначалник за решаването на дългогодишен инфраструктурен проблем. В знак на признателност те му подариха гравиран сувенир.

 

От кмета днес бе потърсено съдействие по личен въпрос и възникнал междусъседски спор, свързан с жилищен имот. На вниманието му бяха поставяни още въпроси от благоустрояването и уличното осветление. По отношение на инициираната от жители подписка до „ВиК“ за проблем с отпадните води на жилищна кооперация, Стефан Радев пое ангажимент въпросът да бъде проучен, дискутиран и да се търси решение от страна на водното дружество. Освен поставяните въпроси пред кмета, гражданите изразиха готовност и за съдействие от тяхна страна и за съвместни инициативи с Общината за облагородяване на райони в града.

 

Част от зам.кметовете също проведоха приемната си с граждани. Пред тях бяха поставяни въпроси от благоустрояването, инфраструктурата, служебни казуси, облагородяване на междублокови пространства, както и идейни проекти.

 

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти, е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев