ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В СЛИВЕН ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ ДО 19 ФЕВРУАРИ

...
13.02.2023 / 18:34

Поради големия интерес и посещаемост от жителите на Сливен и други градове, ледената пързалка в Сливен ще продължи да работи до 19 февруари. По повод утрешния празничен ден 14 февруари, когато се чества Денят на Трифон Зарезан и Свети Валентин, Община Сливен е подготвила цветна атракция за всички посетители. Малки и големи почитатели на кънките на лед ще имат възможност да се насладят на леденото съоръжение, което за двойния празник ще бъде празнично осветено от цветно LED осветление.

 

Това е поредната атракция на ледената пързалка тази зима в Сливен. Още от деня на откриването й през месец декември миналата година, жителите и гости на града имаха възможност да наблюдават ледено шоу с професионални фигуристи, хокеен мач, безплатни уроци за начинаещи и професионална фотографска сесия.

 

През последните години леденото съоръжение се е превърнало в предпочитано място за спортно забавление през зимния сезон. Днес то е вече с размери от 600 кв. м. за още по-голямо удобство и комфорт за посетителите. Община Сливен планира монтаж на атракциона и през следващия сезон.зиеяя -

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев