КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В СЪБРАНИЕ НА УС НА РАО „ТРАКИЯ“ В ОБЩИНА ТУНДЖА

...
15.04.2022 / 17:42

Кметът Стефан Радев участва в днешното заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ в община Тунджа.

 

В рамките на заседанието и в контекста на актуалната обстановка с растящата инфлация, бяха дискутирани възникнали проблеми при изпълнение на проекти заради повишаване на цените на строителните материали и на енергоносителите, включително оставащите кратки срокове до финализирането им. Друга дискутирана тема беше стопанисването и разпореждане с имоти - общинска собственост. Бе взето единодушно решение годишното отчетно общо събрание на РАО „Тракия“ да се проведе на 6 юли 2022 г. в Поморие. Участниците имаха възможност да разгледат изложба, посветена на 35 години от учредяването на община Тунджа.

 

Община Сливен е член на Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ над 20 години. Основните й цели са насочени към обмен на опит и добри практики между отделните общини за оптимизация на дейността им в полза на гражданите. От месец юли 2020 г. кметът Стефан Радев е председател на Управителния съвет на асоциацията.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев