ОБУЧЕНИЕ ЗА СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ ПРЕЗ ЮНИ – КАК ДА УЧАСТВАМЕ УСПЕШНО В ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ?

...
16.06.2021 / 14:13

Строителните поръчки, които Община Сливен обявява всяка година, са добра възможност за местните фирми да заработят с нов клиент. Сключването на договор с публичен възложител не е толкова лесно документално - факт е, че по-малките фирми често срещат затруднения да разчетат езика на държавната администрация, както и да подготвят и подадат правилно своето предложение, тъй като изискванията в публичния сектор нямат нищо общо с частните сделки. През 2020 се въведе и нова електронна система за обществени поръчки ЦАИС-ЕОП, която допълнително затруднява по-неопитните участници.

На 30-ти юни и 1-ви юли 2021 в гр. Сливен, хотел „Национал Палас“ ще се проведе безплатно обучение за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват знания и опит в тази сфера. В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от Община Сливен в последните 2 години, както и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро, така че желаещите фирми да имат достатъчно време да се подготвят за тях. В практическата част ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата с ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея. Експерт-юрист по ЗОП ще обърне внимание на важни теми относно правилната подготовка и най-често срещани проблеми при кандидатстване в обществени поръчки.

Поканени са за участие фирми от цялата Сливенска област – обучението е специално за строителни фирми, но желаещи от други сектори също могат да се включат.

*Обучението е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на office@tender-service.bg или 0894 649 501. Ще бъде възможно и онлайн включване през платформата Zoom.

Проекта се реализира от платформата tender-service.bg с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”. Повече информация и програма вижте тук.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев