ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

...
20.05.2021 / 15:33

Новият областен управител на област Сливен Минчо Афузов официално встъпи в длъжност днес. Той пое поста от Чавдар Божурски с решение № 421 на Министерския съвет от 20 май 2021 година. Досегашният областен управител благодари на екипа за добрата работа през изминалите четири години и пожела на новия ръководител успех в дейността.

 

Минчо Афузов очерта основната предстояща задача. „Това е организирането на честни парламентарни избори, намаляване на злоупотребите и несъвършенствата, наблюдавани през последните години и възстановяване доверието в демократичните процеси. Като представител на държавата ще защитавам правата и интересите на обществото и ще работя за подобряване на взаимодействието между институциите и обществеността“, заяви той. Наред с това областната администрация ще продължи да изпълнява всички текущи задачи.

 

 

 

Минчо Афузов е единадесетият областен управител на област Сливен. Той е на 44 години, магистър по международни икономически отношения, магистър – инженер-технолог. Член е на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Развива дейност в частния производствен сектор. През 2015 – 2017 г. бе общински съветник в общинския съвет в Сливен, от листата на БСП. Семеен, с две деца.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев