ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ИМА СПЕШНА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПРОДУКТИ

...
12.11.2020 / 15:12

Увеличават се хората, нуждаещите се от продукти – първа необходимост, на територията на Сливен. Поради тази причина от общината апелират повече граждани да се включат в благотворителната кампания „Заедно за теб!“ и да дарят олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност. Те ще бъдат предназначени за жителите на общината, които са поставени под карантина.

 

Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“. Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефони те за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

 

Община Сливен и кметът Стефан Радев, по чиято инициатива беше създадена хранителната банка през април, благодарят на всички дарители, които се включиха и ще се включат в кампанията „Заедно за теб!“. От създаването й до този момент са подпомогнати над 3 хиляди души.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев