ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ПЕТКОВДЕН

...
14.10.2020 / 14:15

С тържествено издигане на националния флаг под звуците на химна и официална церемония Твърдица отбеляза празника на града Петковден. Церемонията се състоя пред сградата на общината. Гост на събитието бе областният управител Чавдар Божурски. Той приветства жителите на града и местната власт за това, че въпреки ограниченията на епидемичната обстановка, са умножили усилията си за развитието на града. Пожелания за здраве, успехи, вяра в бъдещето и благополучие отправи и кметът Атанас Атанасов. Поздравителни адреси бяха получени от кметове на общини, ръководители на държавни и регионални структури. По-късно гостите, ръководството на местната администрация и общински съветници поднесоха венци и цветя пред паметника на Майка Твърдица в центъра на града. При спазване на епидемичните мерки се проведе заседание на общинския съвет, на което бяха отличени заслужили граждани.

 

Послучай Петковден областният управител изпрати поздравителен адрес до кмета на община Нова Загора Николай Грозев, до председателя на общинския съвет Георги Никоилов и жителите на града.

 

Областният управител приветства жителите на гр.Кермен, община Сливен и на гр. Шивачево, община Твърдица, които в деня на Света Петка също отбелязват своя празник.

Още снимки от новината

...
...
...
...
...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев