КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ МОНА КАЧАРОВА ПО ПОВОД 100-ГОДИШНИЯ Й ЮБИЛЕЙ

...
13.10.2020 / 20:28

Кметът Стефан Радев поздрави Мона Качарова от село Мекчарево, която навърши 100 години. Той й изпрати кошница с плодове и в поздравителен адрес й пожела да бъде здрава и да се радва на обичта на близките.

 

„Радвам се, че имам честта да отправя най-сърдечните си пожелания за много здраве и благополучие към един достоен и светъл човек. Съхранявайте все така силен духа си и учете младите на трудолюбие, търпение и съпричастност. Позволете на любимите хора да ви даряват обичта и вниманието си, да се радват на Вашата подкрепа и носят спокойствие на старините Ви! Съхранявайте силите си и предавайте мъдростта, натрупана по време на житейския Ви път! Честит празник!“, пише в поздравителния адрес на кмета.

 

На празника днес присъства заместник-областният управител Камен Костов, който от името на областния управител Чавдар Божурски поздрави столетницата.

 

„Много малко хора имат шанса да изминат такъв житейски път, като Вашия, да познават промените на различни епохи, да отгледат деца, внуци, правнуци и праправнуци, да съхранят уважението на близки и познати и да бъдат пример за тях. Поднасям уважението си към Вас и семейството Ви с най-сърдечни пожелания за здраве и още много радости, които да съпътстват дните Ви!“, пише в поздравителния адрес Божурски.

 

„Малко са хората, които имат щастието да преминат изпитанията и радостите на цял век и да продължат живота си в ново столетие. Изразявам уважение към Вашата мъдрост. От все сърцеВи пожелавам здраве!“, каза кметът на село Мекчарево Георги Стоянов.

 

На територията на Община Сливен живеят двама столетници.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев