ЕКИПИ НА РДПБЗН-СЛИВЕН СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 8 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

...
24.09.2020 / 09:58

Късо съединение е причина за възникване на пожар в частен дом в село Кипилово. Сигналът е получен в 08,55 часа на 23 септември. До пристигане на екип на РСПБЗН-Котел съседи са успели да изведат от къщата трудно подвижния 86-годишен собственик. Произшествието е ликвидирано в 11,00 часа от един екип на РСПБЗН-Котел. Няма пострадали. Унищожени са бяла и черна техника, домашно имущество, 200 кв.м. опушени стени и дограма. Причината за пожара е късо съединение в хладилник „Мраз“. Спасена е сградата.

 

На 23 септември, около 22,30 часа, е възникнало пътно произшествие на километър 254 от автомагистрала „Тракия“ без пострадали. Лек автомобил „Нисан“, управляван от водач на 45 години е напуснал пътното платно и се е ударил в канавка. При произшествието са причинени само материални щети. Мъжът е пътувал сам. Движението по автомагистралата не е спирано. Екип на РСПБЗН-Нова Загора е обезопасила автомобила, до пристигане на техническа помощ.

 

Екипи на регионалните служби ПБЗН в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са ликвидирали своевременно 6 пожара, възникнали в сухи треви, без да причинят преки материални щети. Оказана е техническа помощ при 2 от сигналите.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев