ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В СЛИВЕН ЩЕ ЗАСЕДАВА НА 25 ЮНИ

...
22.06.2020 / 22:46

Предстои редовна сесия на Общинския съвет в Сливен на 25 юни, от 9 часа в зала „Май“. В предварителния дневен ред са заложени 29 точки за разглеждане и гласуване.

Председателят на общинския съвет Димитър Митев коментира, че сред акцентите са актуализация на общинския бюджет, приемане на Програма за работата на общинския съвет през третото тримесечие на 2020 г., както и изменение на план-сметката за дейностите по сметосъбиране и поддържане на чистотата на територията на община Сливен.

На заседанието в четвъртък местните депутати ще гласуват и Община Сливен да кандидатства по Целева програма за подпомагане образователния процес на деца и младежи от 1 до 12 клас, настанени в социални заведения и домове за деца, и които са лишени от родителска грижа.

Ще бъде разгледано и гласувано безвъзмездното предоставяне на дърва за огрев на ветерани от войната.

Митев посочи, че по време и на това заседание ще бъдат разгледани обичайните разпоредителни сделки с общинска жилищна собственост, одобряване на подробни устройствени планове, прекратяване на собственост и отпускане на финансови помощи.

Той подчерта, че във връзка с предприетите противоепидемични мерки на територията на общината и в изпълнение на препоръките на Националния оперативен щаб, както и решение на Председателския съвет при Общински съвет-Сливен, заседанието ще бъде закрито. На него ще присъстват само общинските съветници, кметът на община Сливен, зам.-кметовете и секретарят на общината или упълномощени от тях представители, длъжностните лица, ангажирани с провеждане на заседанието и журналисти.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев