ПРИКЛЮЧИ ЦЯЛОСТНОТО ОБНОВЯВАНЕ НА ДЕТСКА ЯСЛА № 3

...
03.06.2020 / 15:22

На изцяло обновени помещения и по-комфортна обстановка ще се радват най-малките граждани на Сливен от Детска ясла № 3.

По време на инспекцията на обновената сграда днес кметът Стефан Радев пожела тя винаги да е пълна с деца, които да растат в уютна среда щастливи и обгрижвани.Той подчерта важността при осигуряването на подходящи условия във възпитателния процес, които включват също най-модерно оборудване и обзавеждане на помещенията. Така и родителите ще бъдат спокойни.

От името на децата и целия екип на яслата директорът Антоанета Тодорова благодари за подкрепата и усилията на Общината, насочени към подобряване на условията за развитието на децата.

„Една дългоочаквана мечта се сбъдна. Няма по-добра инвестиция от тази, която е в името на нашите деца. Община Сливен за пореден път доказа, че те заслужават най-доброто“, каза още Антоанета Тодорова.

Яслата се намира в кв. „Комлука“ и е сред първите, построени в града. Капацитетът й е 48 деца, разпределени в три групи от 1 до 3-годишна възраст.

Дейностите по обновяването на обекта стартираха в края на октомври миналата година.Бяха въведени всички необходими мерки за енергийна ефективност. Външните фасади бяха основно ремонтирани, а също и топлинно изолиране на покрива и хидроизолация. Беше положена топлоизолация от вътрешната страна на стените, подмяна на старата дограма с нова РVC и алуминиева, сградата разполага и с нов санитарен възел. Подовата настилка в помещенията също беше подменена, сградната водопроводна инсталация и електроинсталациите също бяха ремонтирани. Старата ограда беше подменена с нова.

Средствата за ремонта са осигурени от Община Сливен.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев