СТЕФАН РАДЕВ: В ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИЛИ ПОЕТИТЕ НИ АНГАЖИМЕНТИ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ

...
27.02.2020 / 12:36

В Програмата за управление на община Сливен сме включили поетите ни ангажименти към гражданите и сме я комуникирали с тях още в предизборната кампания. Това заяви кметът Стефан Радев пред журналисти по време на заседанието на Общинския съвет днес, на което Програма беше приета.

 

Основните акценти в нея са икономическото развитие, образователната инфраструктура, продължаване на подобряването на транспортната и комуникационна инфраструктура и надграждане в областта на екологията.

 

„Икономическото развитие е много важна тема за общината ни през следващите години, както и подобряването на образователната инфраструктура, където имаме финансиране и проект за разширяване на училището в село Тополчане - може би най-невралгичната точка от по-малките населени места на общината. Продължаваме с ремонтите на детските градини, а съвсем скоро ще открием и две нови яслени групи. Такава инвестиция ще бъде направена в града за първи път от много време. Продължаваме с подобряването на транспортната и комуникационната инфраструктура и особено важната екологичната тема – за чиста околна среда“, каза Стефан Радев.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев