ПЕПА ЧИЛИКОВА ПОЗДРАВИ БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ В СЛИВЕН

...
21.02.2020 / 16:22

Днес се проведе областното Отчетно събрание на Български Червен кръст в Сливен. На него присъстваха гости от областта и София. Сред присъстващите беше и заместник-кметът Пепа Чиликова.

 

„За мен е изключителна чест да съм тук сред вас. Българският червен кръст е организация със сериозни традиции и ние трябва да се гордеем, че първото дружество е основано именно в нашия град. Бих искала да ви пожелая все така успешно да следвате стъпките на първооснователите, да надграждате постигнатото през годините и с лекота да преминавате през трудностите. Искрено вярвам, че вашето добротворчество и благотворителност ще увеличават вашите последователи. Искрено благодаря на всички, които са съпричастни с каузата на Червения кръст. От мое и от името на господин Стефан Радев да ви пожелая здраве, енергия, ентусиазъм и все така да сте загрижени за хората“, каза в приветствието си Пепа Чиликова.

 

Делегатите на днешното събрание приеха отчета на организацията за миналата година и одобриха плана за работа и бюджета за 2020-а.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев