ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР ИНФОРМИРА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
18.11.2019 / 13:24

Сливен: 46 спортни артикула са иззети от Икономическа полиция в Сливен сред установяване на нерегламентирана продажба в търговската мрежа. Стоката е иззети от търговски обект в град Сливен в хода на операция по противодействие на закононарушения свързани с продажбата и разпространението на стоки с търговски марки, обект на авторско право, нарушаващи правата на интелектуалната собственост. От търговския обект са иззети 46 артикула от марките "Адидас", "Найк" "Келвин Клай" и "Гучи". По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти на РУ-Сливен са задържали мъже за кражба на 200 кг. фураж.

 

На 15 ноември 21-годишен мъж е подал заявление за кражба на люцерна от нива в землището на село Трапоклово. След проведените издирвателни действия извършителите са задържани. Те са Д.Ч. (28г.) и Х.Н.(23г.) от същото село. Направили са пълни самопризнания и са върнали откраднатия фураж. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. Днес, в 02:30 часа, на бул.“Хаджи Димитър“, е извършена проверка на 20-годишния Н.И от град Сливен, водач на лек автомобил „Ауди А3“. Пробата за употреба на алкохол е показала 1,23 промила. По случая в РУ-Сливен е започнато бързо производство.

 

Котел: Криминалисти на РУ-Котел работят по случая на кражба на 4 кубика дървен материал от имот към язовир ''Кору гьол'' в землището на с. Мокрен. За времето от 13 до 16 ноември неизвестен извършител е проникнал в имота и е извършил кражба на 4 куб.м. чамов материал и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване.

 

По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 15 ноември, около 20:35 часа, по тел.112 в РУ-Котел е получено съобщение за настъпило пътно произшествие по път II-48 на разклона за с. Градец. Към мястото на инцидента незабавно са изпратени екипи полиция и пожарна. Пристигналия на място служители установяват, че произшествието е възникнало в резултат на движение с несъобразена скорост на лек автомобил „Фолксваген Транспортер“ и излязло на пътното платно безстопанствено животно-кон. От удара лекият автомобил е излязъл от пътното платно, паднал е от моста и се е преобърнал в реката. В автомобила са пътували 7 човека. Пострадали са 5 – 3 жени и 2 мъже. Те са транспортирани до МБАЛ-Сливен за оказване на медицинска помощ с различна степен на наранявания. Водачът на автомобила е на 39 години. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: На 16 ноември, около 16:35 часа, в РУ-Нова Загора е получено съобщение от телефон 112 за възникнало пътно произшествие в село Пет могили. От проведените действия на място се установява, че около 16:30 часа 43-годишният Г.Г., водач на лек автомобил "Мерцедес“, застига и блъска лек автомобил „Опел Астра“, като причинява пътно произшествие с незначителни материални щети. При инцидента няма пострадали. Пробата за употреба на алкохол на Г.Г. е положителна- 2,80 промила. Той е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев