ПРОВЕДЕ СЕ ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ В СЛИВЕН

...
11.11.2019 / 14:41

Новият местен парламент днес официално встъпи в длъжност. Първото му заседание бе свикано със заповед на областния управител Чавдар Божурски. Точките от дневния ред включваха избор на председател на местния парламент и „Разни“.

 

Новоизбраните общински съветници, новоизбраният кмет на общината Стефан Радев и кметовете на населени места положиха клетва и подписаха клетвени листове.

 

От трибуната на зала „Сливен“ избраният за втори път кмет на общината Стефан Радев благодари за подкрепата и гласуваното му доверие.

 

„През изтеклите четири години преодоляхме трудности и предизвикателства, преминахме през хубави моменти и се радвахме на успехи. Всеки ден посвещавахме труда си за доброто на Сливен и хората тук“, заяви Стефан Радев. Той подчерта, че и през следващите четири години няма да прави компромиси с доверието на жителите на общината и още от този момент продължава работата, насочена към развитието на града, образоване на поколенията и повече за хората тук.

 

„Изборите отминаха. Сега трябва да оправдаем доверието на нашите съграждани, да продължим промяната и да надграждаме постигнатото. Вярвам, че когато хората разбират усилията ти и те подкрепят по пътя на промяната, си готов да продължаваш още по-уверено да работиш за просперитета на родното място“, каза още Радев.

 

След тайно гласуване, за председател на Общински съвет-Сливен в мандат 2019-2023 беше избран Димитър Митев. Той оглавяваше местния парламент и в предходния мандат.

 

Митев благодари на своите колеги, като им пожела да продължават да работят всеотдайно. Той подчерта, че само обединени ще успеят да постигат своите цели, за които да говорят видимите резултати в полза на цялата община и нейните жители.

 

В края на сесията беше избрана комисия, която ще работи по изготвяне на Правилника за работа на новия общински съвет.

Още снимки от новината

...
...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев