ВЛОГЪРИТЕ СТАН И СТЕФИ ЗАРАДВАХА ДЕЦАТА НА СЛИВЕН

...
25.09.2019 / 16:10

Истинска еуфория предизвика срещата на влогърите Стан и Стефи с деца от сливенските училища. Зала „Сливен“ се оказа тясна за всички малчугани, които искаха да се срещнат със своите интернет любимци. В продължение на час те отговаряха на въпросите на своите малки почитатели, след което всяко едно от децата имаше възможност да се срещне лично с тях и да си направи снимка.

Акцент в гостуването на Стан и Стефи бяха: демонстрация на експерименти или какво прави науката забавна; как да се учим да се забавляваме; организиране процеса на учене и постигането на добри и трайни знания; насилието в училище – кои са истинските аутсайдери; заплахите, които ни дебнат в интернет пространството.

Всички деца взеха активно участие, а гостите даваха примери със свои лични житейски опити – какво ги мотивира, какво обичат да правят в свободното си време, какво искат да правят в бъдеще.

Преди срещата с учениците Стан и Стефи разговаряха със заместник-кмета Пепа Чиликова. Те благодариха за топлото посрещане и споделиха, че много им харесва как изглежда Сливен.

Стан и Стефи са млади хора, които имат свои канали в Yuotube. В тях те дават съвети на по-малките. Гледат ги както деца, така и възрастни. Те са едни от най-популярните влогъри у нас с милиони гледания и абонати. Пишат и книги със съвети за подрастващи.

Интернет двойката е в града по покана на Община Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Целта е всяка година да бъдат обогатявани инициативите и да се създават положителни емоции и мотивация сред подрастващите. Приоритет на Комисията е организирането и провеждането на превантивни мероприятия и дейности, обхващащи максимален брой ученици.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2020 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев