ПОЛИЦЕЙСКИ ПАТРУЛИ В СЛИВЕН, НОВА ЗАГОРА И ТВЪРДИЦА ИМАТ НОВИ АВТОМОБИЛИ

...
28.06.2019 / 15:19

Старши комисар Димитър Величков връчи днес ключовете на новите служебни автомобила на екипите от районите управление в Сливен, Нова Загора и Твърдица, съобщиха от ОД на МВР.

Автомобилите са предоставени на ОДМВР-Сливен от ръководството на Министерство на вътрешните работи. Те са част от общо 346 автомобила за областните дирекции и дирекция „Жандармерия” от вътрешността на страната, които не попадат в програмата за отпусната финансова помощ на ЕС за пограничните райони .

В понеделник директорът на ОДМВР-Сливен предостави на РУ-Котел два от общо 8 автомобила, предназначени за областната дирекция.

Днес 4 нови автомобили получиха РУ-Сливен и по едни за районните управление в Твърдица и Нова Загора.

Районно управление Сливен ще подсили патрулно-постовата дейност в малките населени места и на територията на града. Автомобилите започват работа в група „Охрана на обществения ред” и участъци „Запад” и „Петолъчка”. Новата техника ще подобри мобилността на полицейските екипи, ще позволи да се достига по-бързо до най-отдалечените населени места и ще подобри сигурността в региона.

„Подобряване условията на труд и обновяване на техниката, използвана ежедневно в работата на полицейските служители по опазване на обществения ред, ще доведе до повишаване на ефективността на полицейската работа и гарантиране спокойствието на гражданите”, каза директорът на ОДМВР-Сливен и пожела ползотворна работа на екипите.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев