ЕКИПИ НА ПОЖАРНАТА СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 4 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ТОВА ДЕНОНОЩИЕ

...
24.01.2019 / 11:25

Пожарна безопасност и защита на населението

В 22,48 часа на 23 януари е получен сигнал за пожар в плевник в сливенското село Божевци, собственост на 56-годишен мъж. Спасени са две сгради и оранжерия. Унищожени са 10 кубика дърва за огрев, инвентарни инструменти, 50 литра бензин и домашно имущество. Пожарът е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Сливен. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

В 03,07 часа на 24 януари е оказана техническа помощ за извеждане на трима души от заседнал асансьор в жилищен блок в кв. „Клуцохор“. Сигналът е подаден на телефон 112. Екип на РСПБЗН-Сливен е отворел вратата на асансьора. Пострадали няма.

 

Екип на РСПБЗН-Нова Загора е помогнал на 80-годишна жена да получи медицинска помощ. Пожарникарите са оказали техническа помощ при отварянето на входната врата на жилището на жената и са я пренесли до екипа на ЦСМП.

 

Пожар в микробус „Мерцедес“ гасиха пожарникари на РСПБЗН-Твърдица. Сигналът е получен в 13,12 часа на 23 януари. Инцидентът е станал в град Шивачево. Автомобилът е собственост на 30-годишен мъж от същия град. Няма пострадали. Причината за пожара е късо съединение в ел.инсталацията.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев