ЗАСЕГНАТИ УЛИЦИ И УЧАСТЪЦИ, ПО КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СТРОИТЕЛНО- МОНТАЖНИ РАБОТИ В СЛИВЕН В ПЕРИОДА 05.02.2024 Г – 18.02.2024 Г.

...
02.02.2024 / 13:30

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 05.02.2024 г – 18.02.2024 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“, е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и гостите на гр. Сливен с минимални затруднения.

 

В следните участъци и улици е създадена временна организация на движението и са възможни прекъсвания във водоподаването, във връзка с:

 

1. Строителни дейности по водопроводната мрежа на:

 

- Главен клон V ср.з.(2) - ул. „Г.С.Раковски“ и

 

- Главен клон I в.з.(1)- от Резервоар 5000 м3 до ул. „Овчарска“

 

2. Строителни дейности по възстановяване на пътните настилки по:

 

- ул. „Ген. Скобелев“, ул. „Янко Забунов“, ул. „Нино Господинов – Брадата“.

 

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

 

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД“, съфинансиран от Европейския съюз.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев