КОМИСАР СТАНИМИР КОЛЕВ СЕ ПЕНСИОНИРА

...
29.01.2024 / 15:50

На 29.01.2024 г. от 09,30 часа в залата на ОД МВР-Сливен се проведе тържествен сбор на Директор ОД МВР-Сливен, старши комисар Димитър Величков във връзка с пенсионирането на комисар Станимир Колев Колев-заместник директор на ОДМВР-Сливен поради навършване на пределна възраст 60 г.

В залата присъстваха целия ръководен състав и служители на РУ-я и ОД МВР-Сливен.

В своето слово Директорът на ОД МВР-Сливен старши комисар Димитър Величков изказа благодарност към комисар Станимир Колев за дългогодишния професионален труд, положен в служба на Обществото. За него комисар Колев е един доказан професионалист, колега и приятел и може да бъде като пример и еталон за българския полицай.

Старши комисар Величков връчи от името на Министъра на Вътрешните работи най-високата награда-огнестрелно оръжие и от свое име плакет на ОДМВР-Сливен, като пожела на комисар Колев много здраве и късмет на него и близките му, да продължи все така отдадено да постига своите мечти занапред и винаги директорския кабинет ще е отворен за него за приятелски разговор.

Старши комисар Величков каза, че това е най- трудната и вълнуващата награда, която е връчвал на свой служител.

Комисар Станимир Колев Колев е в редиците на МВР от 1992 г.

Преминал е през различни длъжности по време на професионалната си кариера: инспектор в „Криминална полиция“, инспектор в БОП – Сливен, началник на РУ на МВР – Сливен, началник отдел „Охранителна полиция“ и заместник директор в ОД МВР-Сливен.

По време на службата си в МВР комисар Станимир Колев е постигнал високи професионални резултати с изключително значение в противодействието на престъпността и опазването на обществения ред.

През годините е награждаван многократно, като сред тях най-високо отличие в МВР са наградите от Министъра на Вътрешните работи: „почетен знак на МВР III ст.“; „почетен знак на МВР II ст.“; „почетен знак на МВР II ст.“ и огнестрелно оръжие.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев