ЗАСЕДАНИЕ ЗА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА СЕ СЪСТОЯ В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

...
01.11.2023 / 08:08

Работна среща за подготовката и готовността на териториалните структури за зимния сезон се състоя в Областна администрация Сливен.

 

В заседанието участваха областният управител на област Сливен, представители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“, РЗИ - Сливен, експерти от общините Сливен, Нова Загора и Твърдица, представители на ЕВН ЕР Юг и ЕСО ЕАД - отдел Сливен, заместник-директорът на РДГ – Сливен и началникът на РУО – Сливен.

 

Целта на срещата бе да се обсъди създадената до момента организация на планирането на защита при бедствия и готовност за действие при усложнена зимна обстановка. Във връзка с това беше изискана информация за състоянието на общинската улична инфраструктура преди началото на зимния сезон. Обсъди се и организацията на работа на здравни и учебни заведения при усложнена зимна обстановка.

 

Областният управител изиска от присъстващите да представят своите доклади относно подготовката за зимния сезон, да споделят трудностите, които срещат при организацията и да се обсъдят варианти за тяхното разрешаване.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев