ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С ОИЦ СЛИВЕН

...
13.09.2023 / 15:50

Областният управител Марин Христов проведе работна среща с представители на Областния информационен център Сливен, в лицето на г-жа Весела Омайникова -управител и г-жа Бонка Андреева –експерт “Комуникация, информация и логистика“.

 

Целта на срещата бе продължаване на добрата съвместна работа между Областна администрация Сливен и центъра, с цел предоставяне на информация за Европейската Кохезионна политика в България и нейните цели.

 

Областният информационен център е мястото, където всички заинтересовани страни и граждани могат да получат информация за какво може да се кандидатства и какви са възможностите за финансиране.

 

От изказаното по време на срещата стана ясно, че за програмен период от 2021-до 2027г. България разполага с над 23 млрд. лева от Европейските фондове за споделено управление за постигане на ресурсно-ефективна и конкурентноспособна икономика, за засилване научноизследователските и иновационни дейности, за устойчиво управление и използване на природните ресурси, за подобряване на транспортната свързаност, развитие на човешкия капитал и интегрирано развитие на регионите.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев