В СОЛУН ПРЕЗЕНТИРАХА ИНДУСТРИАЛНИЯ ПАРК НА СЛИВЕН

...
12.09.2023 / 15:54

На Международния панаир в Солун екип на Националното сдружение на общините в България представи инвестиционните възможности и профили на общините Сливен, Пловдив, Стара Загора, Ботевград и Габрово. Сливен беше презентиран с бъдещия Индустриален парк, като нова възможност пред инвеститорите.

 

 

 

Тази година България е страна- почетен гост на панаира, като на него са представени почти 60 български компании и организации от различни сектори. На българския национален щанд в Солун участват и редица организации и институции, сред които Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), Българската агенция за инвестиции (БАИ), Националната компания индустриални зони (НКИЗ), Българската академия на науките (БАН), София Тех Парк и други. На отделни щандове дейността си презентират десетки български компании от различни сектори в сферата на високи технологии и IT, фирми, свързани с хранително-вкусовата промишленост, с образование, транспорт, машиностроене и други.

 

Министърът на икономиката и индустрията, Богдан Богданов, министърът на финансите, Асен Василев и гръцкият им колега и министър на икономиката и финансите Константинос Хазидакис откриха официално българската палата в първия ден на панаира.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев