ОДМВР-СЛИВЕН ИНФОРМИРА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
14.08.2023 / 10:27

На 13 август в 03.00 часа е получен сигнал за пожар в частен имат / заведение/ в Сливен. Пожарът е ликвидиран от екипи на РСПБЗН-Сливен. В помещение в обекта е установен мъж на 47 години. Той е транспортиран и настанен за лечение в болнично заведение. След извършените процесуално-следствени действия се установява, че 47-годилният мъж е съпричастен към палежа. Първоначално е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

 

32-годишен мъж е задържан за хулиганство от служители на РУ Нова Загора. На 13 август в 21. 50 часа е получен сигнал за лице, което на ул. Цар Освободител в град Нова Загора с поведението си грубо е нарушил обществения ред. Отправял е обиди към полицейските служители и е оказал съпротива. Задържан е за 24 часа. Образувани е досъдебно производство.

 

40-годишен мъж от град Шивачево, водач на лек автомобил "Мазда", е хванат да кара след употреба на алкохол и наркотици. Проверката е извършена на 13 август на път I-6 км. 388 от полицейски екип при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробита за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 2. 00 промила. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев