ЕКИПИ НА ПОЖАРНАТА В СЛИВЕН СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 6 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

...
07.06.2023 / 10:25

Сливенски пожарникари и двама служители на РДГ-Сливен са успели да извадят невредим елен, паднало в напоителен канал край село Чинтулово

Оказана е една техническа помощ. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят щети, възникнали в отпадъци в село Караново и на жилищна тераса в сливенския квартал „Дружба“.

 

 

 

Сливенски пожарникари и двама служители на РДГ-Сливен са успели да извадят невредимо диво животно/ елен/, паднало в напоителен канал край село Чинтулово.

 

Сигналът е получен на 6 юни в 18,17 часа. Дежурният екип е извадил животното с помощта на въже с примка, след което е пуснато на свобода. Цялата операция е отнела около час и половина. Животното се е опитало да пие вода, но поради стръмните стени на напоителния канал е паднало във водата.

 

 

 

Късо съединение е предизвикало запалване на външно ел. табло в село Глуфишево. Сигналът е получен на 6 юни в 18,52 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен пострадали няма. Причинени са щети по ел. таблото. Спасена е една сграда.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев