АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ОТ ПОЛИГОНА В НОВО СЕЛО ПЛАНИРАТ БЪЛГАРСКИ ФЕСТ ДЕН ПРЕЗ МАЙ

...
14.03.2023 / 10:10

Организирането на български фест ден на Военния полигон в Ново село обсъдиха на среща кметът Стефан Радев и командирът на полигона Джеймс Адамски. Инициативата е от страна на американските военнослужещи и ще се проведе за първи път. Цялостната концепция на събитието според командира предвижда изложение с продукти на различни местни производители на храни и напитки и търговци-занаятчии.

 

„Много добра идея от ваша страна. По отношение на търговците и производителите, ще съдействаме с контакти и с каквото можем, за да бъдем полезни“, увери гостите кметът Радев. На срещата присъстваха още зам.кметът Пепа Чиликова и представители от американската база.

 

В рамките на разговора бяха обсъдени различни варианти и идеи относно протичането на мероприятието. От сливенския градоначалник бе потърсено съдействие и съвети във връзка с организирането на развлекателното събитие.

 

„За първи път планираме такава инициатива и бихме желали да почерпим от вашия опит в организацията. Това е още една добра възможност да изградим и засилим връзките между нашите общности. Ще поканим военнослужещи и от другите контингенти, които са на територията на военната база“, посочи още Джеймс Адамски. От името на военния полигон той изрази най-добри впечатления от гостоприемството, духа и добрата атмосфера на Сливен, като най-големия град в областта. Военнослужещите от полигона често имат възможност да посещават културните събития, които Общината организира в града.

 

Предстоящото събитие на военната база е планирано за края на май. Разговорите във връзка с детайли по организацията ще продължат и занапред.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев