КМЕТЪТ ПОЗДРАВЯВА ДАМИТЕ ОТ ОБЩИНСКИ СТРУКТУРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ

...
08.03.2023 / 14:50

Поздравителни адреси по случай Международния ден на жената – 8 март, изпрати кметът Стефан Радев до всички дами, които са част от общинските структури в Сливен. Сред тях са училищата и детските градини, социалните центрове, Дом за стари хора-Сливен, културните институти и народните читалища.

 

„Поздравявам всички жени за нежната сила, с която правят света по-добър! Майките, които със своята отдаденост, са наша опора и утеха. Бъдете благословени за това, че дарявате живот и сте движещата сила в грижата и отглеждането на децата ни!“, се посочва в част от поздравлението на градоначалника. Той пожелава на всички здраве, успехи, вяра и мирни дни.

 

В изпълнение на амбициозната си политика, насочена към изграждане и обновяване на материалната база на обектите от образователната, социалната и културната сфери, Общината предвижда поетапни ремонти и занапред, бе категоричен кметът Радев. През последните няколко години беше обновена базата на редица пенсионерски клубове в града. С решение на Общинския съвет, миналата година дейността им бе разширена, като обхвана потребители от различни социални групи. Като следваща стъпка в надграждането на социалните услуги, предстои Общината да кандидатства с проект за обновяване на Дома за стари хора. Цялостното обновяване, доизграждане и ремонт на детски градини в Сливен и в малките населени места, също са част от планираните дейности.

Още снимки от новината

...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев