БЛИЗО 200 УЧЕНИЦИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКАТА ЩАФЕТА „ОСВОБОДИТЕЛ“ В СЛИВЕН

...
01.03.2023 / 16:37

В лекоатлетическата щафета „Освободител“, организирана от община Сливен, ще се включат 24 училищни отбора с участието на 192-ма ученици от V до XII клас, разпределени в три възрастови групи. Спортното събитие е посветено на 145 години от Освобождението и ще се проведе на 3 март.

 

Трасето от близо 1000 метра ще е с осем поста – Съдебната палата, хотел „Централ“, блока на „Райфайзенбанк“, кръговото движение, магазин „Тернопол“, централната поща, сградата на ОД на МВР, североизточния вход на езиковата гимназия. Финалът ще е отново до Съдебната палата.

 

Състезателите ще заемат местата си в 11 часа. Минути след това ще бъде даден стартът на първата възрастова група. Награждаването се очаква да започне в 12,15 часа на централния площад „Хаджи Димитър“.

 

Тази година ще се състои 58-то издание на щафетата. То се осъществява с подкрепата на ЦПЛР – Общински детски комплекс и Клуба по лека атлетика „Михаил Желев“. Организаторите информират, че от 10,55 до 11,30 часа движението в района на трасето ще бъде временно спряно. След приключване на състезанието то ще бъде възстановено.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев