ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛНА БАЗА ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ НА БЧК

...
09.02.2023 / 14:08

Община Сливен предоставя материална база за дарителската кампания на БЧК в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия.

 

Община Сливен ще предостави безвъзмездно материална база за обявената дарителската кампания на Български червен кръст в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия на 6 февруари.

 

„Като общност изразяваме съпричастност към изключително тежката ситуация и подкрепяме усилията на организациите, подпомагащи пострадалите“, коментира кметът Стефан Радев. Българският червен кръст обяви кампания за набиране на материални дарения в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция и Сирия на 6 февруари 2023 г. Към момента най-неотложни са нуждите от нови топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки, ново спално бельо, нови топли завивки, хигиенни материали (за лична хигиена).

 

Всеки желаещи да подкрепи кампанията и да получи повече информация може да се обърне към БЧК-Сливен. Офисът на организацията се намира на ул. „Генерал Столипин”№ 5, от 8:30 ч. до 17:30 ч. Тел. за контакт - 044 62 41 33.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев