ЗАСЕГНАТИ УЛИЦИ И УЧАСТЪЦИ, ПО КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СТРОИТЕЛНО- МОНТАЖНИ РАБОТИ В СЛИВЕН

...
02.02.2023 / 17:32

"Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 06.02.2023 – 19.02.2023 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“, е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и гостите на гр. Сливен с минимални затруднения.

 

В района на следните участъци и улици е създадена временна организация на движението и са възможни прекъсвания във водоподаването:

 

Строителни дейности по водопроводната мрежа на:

 

Главен клон I висока зона (3) – пресичане на р. Асеновска;

Главен клон I висока зона (8) по ул. „Великокняжевска“;

Главен клон I висока зона (9) по ул. „Кутелка“;

Главен клон III висока зона (3) по ул. „Асен Златаров“.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд.

 

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен „ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев