ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА ВИПУСК`2022 НА „ФАКУЛТЕТ И КОЛЕЖ-СЛИВЕН"

...
24.01.2023 / 11:35

На 27.01.2023 г. (петък) от 14:00 часа, в Драматичен театър „Стефан Киров“ – Сливен ще се проведе тържествено връчване на дипломите на 467 абсолвенти от випуск`2022 на Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София.

На официалната церемония 62 професионални бакалаври, 100 бакалаври и 305 магистри ще получат своите дипломи за висше образование. Във випуска на завършващите са и първите 25 педагози, успешно дипломирали се по специалността „Педагогика”, съобщиха от ИПФ-Сливен.

В деня на тържеството проф. дн инж. Иван Кралов, Ректор на Технически университет – София, ще даде пресконференция за представителите на медиите на тема: „Предизвикателствата на съвремието към висшето образование в гр. Сливен“, която ще започне в 11.00 часа в залата на Областен информационен център - Сливен. Ще присъстват и проф. д.т.н. инж. Станимир Карапетков – зам.-ректор за „Факултет и Колеж-Сливен” към Технически университет – София, доц. д-р инж. Койчо Атанасов – зам.-ръководител на „Факултет и Колеж – Сливен“, доц. д-р инж. Невен Кръстев – декан на Инженерно-педагогически факултет – Сливен, доц. д-р Виолета Райкова – директор на Колеж – Сливен и доц. д-р Маргарита Тенева – директор на Департамент за квалификация и професионално развитие на учители – Сливен.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев