ДО 28 НОЕМВРИ Е СРОКЪТ ЗА РЕГИСТРИРАНЕ НА ВОДОВЗЕМНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ

31.10.2022 / 20:20

В Областна администрация Сливен е получено писмо от Министерство на околната среда и водите и Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, в което се напомня, че до е 28 ноември е срокът за регистрация на водовземните съоръжения за собствени нужди: кладенци, сондажи, герани и други съоръжения за собствени потребности, използвани от гражданите в бита, разположени в границите на населените места и селищни образувания, за които до 27 ноември 2018 г. не са подадени заявления за вписване в регистъра на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район – гр. Пловдив.

 

Заявленията за регистрация могат да се подават чрез съответния кмет на община, кмет на кметство или кметски наместник по местонахождение на съоръжението. Кметовете и кметските наместници издават входящ номер за всяко постъпило заявление и на всеки 14 дни предават на съответната Басейнова дирекция постъпилите за този период заявления.

 

За подаване на заявлението не се дължи такса и не е необходимо представянето на допълнителни документи.

 

Образецът на заявление може да бъде свален от официалната страница на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ – гр. Пловдив.

 

Повече информация ще намерите на следния линк:

 

https://earbd.bg/indexdetails.php?menu_id=81&elem_id=2179

 

Областна администрация Сливен

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев