ЕКИПИ НА РДПБЗН-СЛИВЕН СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 14 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ В ДНИТЕ ОТ 14 ДО 17 ОКТОМВРИ

...
17.10.2022 / 10:24

Пожарна безопасност и защита на населението.

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 14 сигнала за произшествия в дните от 14 до 17 октомври. Оказана е техническа помощ при 4 от сигналите – екипи на РСПБЗН-Сливен са оказали съдействие на ЦСМП при пренасяне на пациенти от жилищата им в град Сливен до линейката.

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки материални щети, възникнали в сухи треви и отпадъци –5 в Сливен, 2 в Котел и 4 в Нова Загора.

 

Пожарникари на РСПБЗН-Сливен са спасили 10 декара овощна градина при пожар в землището на кв. „Диньо Дачев“. Сигналът е получен на 16 октомври в 11,17 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Унищожен е един декар. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън в близост до градината.

 

Забравена включена скара на тераса е причината за възникване на пожар в жилище, на ул. „Великокняжевска“ в град Сливен. Сигналът е получен на 16 октомври в 17,17 часа. Произшествието е ликвидирано да пристигане на екипа от съседи. Няма пострадали. Причинени са щети – мебели, опушени стени, аспиратор и ел.скара.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев