ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ-СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ ОТ СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА

...
13.10.2022 / 15:22

Почетен плакет в знак на уважение и признателност получи председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва /СОСЗР/. Отличието му бе връчено по време на среща с председателя на Общинския съвет на СОСЗР о.р. Митко Манев. От името на областния и общински съвет на Съюза на офицерите той благодари на председателя Митев за доброто сътрудничество и подкрепа, които те срещат в лицето на Общинския съвет. Той изрази надежда, че и занапред структурите и местната власт ще работят ползотворно за града и повишаване на патриотичното възпитание, духа и родолюбието на жителите на общината.

 

„Приемете благодарността ни за помощта и съдействието, които ни оказахте при подготовката и провеждането на тържеството по повод 110-годишнината на Трета българска армия“, заяви още о.р. Манев.

 

На свой ред председателят Митев благодари за оказаната чест и висока оценка и подчерта, че те са особено значими на датата – 12 октомври, когато се отбелязва Денят на българската община и местното самоуправление. Той увери гостите, че местният парламент винаги е готов да откликне на отправена молба и подкрепа за реализиране на общополезни начинания.

 

В рамките на срещата бяха обсъдени планове за бъдещи общи инициативи и евентуално партньорство за реализиране на мероприятия. На нея присъстваха още секретарят на СОСЗР в област Сливен полк„о.з. Ангел Васков и председателят на СОСЗР в община Сливен полк.о.з. Петър Грабчев.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев