ОБЩИНА СЛИВЕН МОНТИРА КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В ГРАД КЕРМЕН

...
29.09.2022 / 11:33

18 камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен. Те са разположени на входовете на града, на площада и други възлови места. За това съобщи кметът Живко Жечев. Той благодари на кмета Стефан Радев и Община Сливен, че реализираха проекта, който помага за повишаване безопасността на хората.

 

„С монтирането на камерите с пъти се увеличава сигурността на гражданите и улесняваме работата на полицията. Жителите на Кермен са доволни и казват, че се чувстват по-сигурни“, каза Жечев.

 

Община Сливен продължава разширяването на системата за видоенаблюдение не само в Сливен, но и в населените места. В повечето от тях има монтирани камери, предстои поставяне в селата Биково, Блатец, Драгоданово и др.

 

Центърът в Общината е сред най-модерните в страната, като обединява данните от монтираните съоръжения в града, които могат да бъдат проследявани в реално време. Системата се използва за опазване на общинската собственост и общата инфраструктура, както и като превенция срещу нарушения и престъпления. Благодарение на видеонаблюдението са установени извършителите на кражби, вандалски прояви и др. нарушения.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев