В СЛИВЕН ЩЕ СЕ СЪСТОИ КОНЦЕРТ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

...
11.08.2022 / 13:28

Много музика, танци и различни спортни демонстрации са включени в програмата на концерта, посветен на Международния ден на младежта. Той се организира от Младежки дом-Сливен и ще се проведе утре, 12 август в Градската градина. Със свои изпълнения ще се включат брейк група „New generation“, с ръководител Борис Панайотов към Военен клуб, Школа за поп и рок изпълнители „Ритъм“, с вокален педагог Елена Пеева към Военен клуб, Иван Едрев, Радка и Руска от защитено жилище, Теодора от „Св. Стилиян Детепазител“. В концерта ще участват още Илин Папазян - NINIO и Даниел Стайков /участници в „Гласът на България“/, музикантите от проекта „Музиката вместо улицата“, Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ и др.

 

Около откритата сцена публиката ще има възможност да проследи демонстрации на Български младежки червен кръст, Спортен клуб по ориентиране „Сините камъни“, Клуб по канадска борба „100-те войводи“ и йога практика с Кристина.

 

Началният час на концерта е от 18.30 ч. Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Сливен и Общински съвет-Сливен.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев