НАЦИОНАЛНА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ НА ТЕМА „35 ГОДИНИ ЕРАЗЪМ +“

...
15.07.2022 / 15:02

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли 2022 г. – 16 септември 2022 г. Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“. Кампанията ще представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

 

В рамките на кампанията, ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

 

Вторият лъч на информационното турне ще се състои в периода 18 – 21 юли 2022 г . и ще премине през град Сливен, където на 21 юли от 11:00 до 13:00 часа в община Сливен, зала „Май“ ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

 

Очакваме Ви, за да Ви запознаем с актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев