ОТНОВО ХИТОВА КОМЕДИЯ НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА

...
20.06.2022 / 14:12

Много смях и страхотна игра на актьорите! Това очаква зрителите на 29.юни в зала “Сливен” от 19.00ч. Много екстремни ситуации на сцената и вечерта ви ще е незабравима, разтоварваща и забавна, ако посетите комедията “ Една седмица, не повече”!

 

Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.

Екипът на „Една седмица, не повече“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска , Димо Алексиев и Емил Марков.

Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият него ще изненада.....

Взривяващ ще е смехът, а моментите шокиращи и незабравими!

Билети в касата на зала “Сливен” с работно време от 10.00ч до 13.00ч и от 15.00ч до 17.00ч.

Тел.: 0895 300 370

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев