ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРИСТИЧЕСКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ

...
17.06.2022 / 19:09

Община Сливен участва със свой рекламен щанд в Международния туристическо-икономически форум, който се провежда днес край Чирпан. В него се включиха още представители на местната власт, търговско-промишлени палати, браншови съюзи, икономически структури, туристически компании от България, Австрия, Беларус, Израел, Италия, Сърбия и Турция.

 

Сливен бе презентиран от зам.-кмета по икономическото сътрудничество – инж. Стоян Марков. В изложението си той открои културните и исторически забележителности на града под Сините камъни, в който се сливат духът на миналото и настоящето. Той акцентира и на разнообразните спортни, културни и развлекателни мероприятия за жителите и гости на Сливен.

 

На рекламния щанд бе отделено място на екипа на Крепост „Туида“, които представиха дейността на обекта и елементи от бита на българите - игри, облекло, въоръжаване и др.

 

От реновирането на крепостта до днес, зад стените й се организират различни събития - концерти, фестивали, събори, изложби, литературни четения, спектакли, работилници, семинари, тиймбилдинги, надигравания, надпявания и чествания на бележити дати и официални празници. Всички тези прояви допринасят за повишаване ръста на посещаемост и интереса не само към обекта, но и към Сливен.

 

Организатор на Международния туристическо-икономически форум е Община Чирпан.

 

Още снимки от новината

...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев