ЦВЕТАН ИВАНОВ Е ПОБЕДИТЕЛ В СЪСТЕЗАНИЕТО ПО КОЛОЕЗДЕНЕ В СЛИВЕН

...
13.06.2022 / 13:58

Цветан Иванов спечели планинското състезание по колоездене „XCM Sliven Rocks“ в дисциплината Крос кънтри маратон, което се проведе в Сливен на 12 юни. В надпреварата участваха състезатели от цялата страна.

 

От името на кмета Стефан Радев награди връчи заместник -кметът Пепа Чиликова. Тя поздрави участниците и увери, че Общината ще продължава да подкрепя инициативи като тази, които привличат младите хора да спортуват и възраждат традициите в различните видове спорт, в случая – колоезденето.

 

Организаторите от сливенския клуб „Блу Рокс“ изразиха удовлетвореност от протичането на състезанието и имат намерение да го превърнат в традиция.

 

„Доволен съм от днешната надпревара и благодаря на всички, които ни подкрепиха. Няма състезание в България с по-труден маршрут. Участниците го приемат като предизвикателство и питат кога пак ще го проведем. Наградният фонд също е голям. За следващата година ще започнем подготовката много по-рано, за да направим още по-мащабна организация. Ще продължаваме да работим за връщане на колоездачната слава на Сливен“, каза Евгени Балев от клуб „Блу Рокс“.

 

Той благодари на Община Сливен за подкрепата и осигуряването на наградния фонд, на Планинската спасителна служба и на полицията, които са оказали неоценима помощ за безпроблемното протичане на състезанието.

 

Поздравления за всички които се включиха в днешното ни събитие.

 

Класиране:

 

54 км МТБ

 

Мъже Елит

 

Цветан Иванов

Александър Алексиев

Петър Чавдаров

Жени Елит

 

Виктория Данова

Ася Борисова

Ивета Костадинова

Старша Възраст

 

Виктор Енев

Мартин Христов

Александър Стоянов

Мастърс до 45 год.

 

Бойко Танчев

Николай Йовчев

Стоян Стоянов

Мастърс над 45 год.

 

Калин Русев

Борис Кашеров

Милко Сакаров

Хоби Мъже

 

Васил Банковски

Хоби Жени

 

Елена Добраница

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев