ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН ИНФОРМИРА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
30.05.2022 / 10:22

За времето от 06,00 часа на 27.05.2022 г. до 06,00 часа на 30.05.2022 г.

Сливен: Криминалисти на участък „Надежда“ работят по сигнал за причинени материални щети по сграда на училище в град Сливен. На 28 май е получен сигнал за счупен прозорец на стъклопакет на входната врата на физкултурен салон към училището. Нанесената щета е в процес на установяване. След проведените издирвателни действия извършителят е установен- момиче на 13 години. По случая е образувано проверка.

 

67-годишен водач на лек автомобил „Опел Зафира“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена от полицейски екип на 29 май, в 14,00 часа , на бул. „Цар Симеон“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по две кражби, заявени на 28 май.

45-годишен мъж от град Хасково е подал сигнал за кражба на телефон „Samsung sm-n970f ds note10“, негова собственост. Кражбата е извършена около 11,00 часа на 28 май в района на тролейбусно депо „Дюлева река“ в град Сливен. Нанесената щета е на стойност 1800 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 20 часа на 27 май до 16 часа на 28 май неизвестен извършител е откраднал катализатор от лек автомобил „Фолксваген Поло“, паркиран пред жилището на заявителя в сливенския квартал „Младост“. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: На 29 май, в 09,55 часа, е получен сигнал за възникнало пътно произшествие. Лек автомобил „Опел Корса“, управляван от жена на 38 години се е движил по улица “Цар Освободител“ в град Нова Загора, когато пред автомобила внезапно е изскочило дете на 4 години, което се удря странично в автомобила. Детето е настанено за лечение в болнично заведение в град Сливен без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

На 29 май, в 16,15 часа, е получен сигнал за пожар в цех на фирма, намираща се в индустриалната зона на град Сливен. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Най-вероятната причина за пожара е късо съединение в плетачна машина. По време на възникване на произшествието в цеха не е имало работещи служители. Унищожени са 2 плетачни машини, бяла и черна техника, осветителни тела и други. Спасена е сградата.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев