БЕЗ ИНЦИДЕНТИ ПО ВРЕМЕ НА АБИТУРИЕНТСКИТЕ ТЪРЖЕСТВА

...
27.05.2022 / 11:04

ОДМВР-Сливен: Без инциденти по време на абитуриентските тържества. Съставени са актове на зрелостници, които не са спазили забраната да не се подават извън автомобилите по време на движение

 

Абитуриентските балове в Сливен и областта приключиха без инциденти и пътни произшествия. В ОДМВР-Сливен бе създадена организация за осигуряване на добър обществен ред по време на тържествата и недопускане на нарушение и опасно поведение от зрелостниците и техните придружители.

Служители на РУ-Сливен са извършвали контрол на движението на пешеходци и автомобили в района на кръговото кръстовище на Розова градина в град Сливен и местата, където се събират абитуриентите и техните близки. Контрол е осъществен и по пътя от градската градина в град Сливен през бул. „Цар Освободител” до площад Хаджи Димитър.

Проведена е кампания “Абитуриенти” от сектор “Пътна полиция” на теорията на общините Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица. Осъществено е засилено полицейско присъствие по контрол на движението с цел недопускане на инциденти при предвижването на абитуриентите и контрол на маршрутите.

От служители на ОДМВР-Сливен са установени и заснети нарушения от зрелостници, като най-честите са подаване от автомобилите по време на движение. Униформените са взели отношение веднага на място. На нарушителите са съставени актове – 3 в Сливен и 2 в Котел. Взето е отношение по случаи на нерегламентирано поставяне на надписи върху регистрационните номера на автомобилите.

Не са допуснати груби нарушения на обществения ред.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев