НА 11 МАЙ ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА ПЪТЯ КЪМ СТАРА РЕКА

...
05.05.2022 / 10:25

Ремонтът към пътя към село Стара река започва на 11 май, обяви областният управител на Сливен Веселин Вълчев. Това стана ден след като Sliveninfo публикува информацията за намерението на жители от Стара река, Изгрев, Божевци и Средорек да започнат блокада и протестни действия идния понеделник. Sliveninfo ви предлага цялото обръщение на областния управител към жителите на балканските села.

 

Искам да уведомя жителите на с. Стара река и кмета Стефанов, че съм предприел незабавна проверка във връзка с постъпил сигнал от кмета на селото за готвен протест срещу закъснението на планиран ремонт на републикански път II-53 /Елена – Сливен – Ямбол/, участъка между с. Стара река и м. Агликина поляна.

 

Разбирам изцяло желанието за протестни действия на жителите, поради факта, че този пътен участък е в безкрайно лошо състояние и неглежиран десетки години.

 

След проверката ми получих отговор от Областно пътно управление за разкриване на строителната площадка на 11.05.2022г. Забавянето е по технически причини, което е забавило работата с един месец. Имам уверениe, че от 11-ти май всичко ще върви по план и в срок до успешното финализиране на проекта.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев