ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

...
07.04.2022 / 11:10

Кметът Стефан Радев поздравява работещите в здравеопазването от община Сливен с професионалния им празник.

 

Кметът Стефан Радев поздравява работещите в сферата на здравеопазването от община Сливен по повод професионалния им празник, който се отбелязва на 7 април. Той изпрати поздравителни адреси до здравните заведения в града. Денят е обявен и за Световен ден на здравето.

 

„Поздравявам ви с Деня на работещите в сферата на здравеопазването, който е повод да насочим вниманието на обществото към вашата дълбоко хуманна дейност, посветена на живота и здравето на хората.

 

Благодарим за всеотдайността и грижата, която полагате за своите пациенти, за силата, която ни показахте през последните две години на пандемия и сериозно предизвикателство, пред което беше изправен светът.

 

Опазването на човешкия живот е мисия за призваните и всички ние си даваме сметка за трудностите, през които преминавате в името на човешкото здраве. Продължавайте с отдаденост, присъща само за посветилите живота си на другите! Пожелавам здраве на всички вас и семействата ви, удовлетвореност и много кураж в миговете на изпитание“, пише в поздравителния адрес на кмета Стефан Радев.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев