НАД 660 ДОЗИ ХЕРОИН И ДРУГИ НАРКОТИЦИ СА ИЗЗЕТИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В НОВА ЗАГОРА

...
11.02.2022 / 13:14

Спецакцията е осъществена на 10 февруари на територията на град Нова Загора с цел противодействие на битовата престъпност, наркоразпространението и престъпленията срещу личността. В резултат на придобита информация от криминалисти на участък „Кв.Шести“ към РУ-Нова Загора са извършени процесуално-следствени действия, в условията на неотложност, в жилището на 53-годишен криминално проявен мъж. На място полицейските служители са намерили и иззели 664 пакетчета и два полиетиленови плика, съдържащи бяло прахообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на хероин, както и плик, съдържащ вещество, което е реагирало на метамфетамин. Иззети са и други предмети, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен.

 

Първоначално 53-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В хода на операцията са проверени 245 лица,144 превозни средства, търговски и други обекти. Констатирани са 33 нарушения на ЗДвП и ЗБЛД, за което са съставени 6 акта и 27 глоби с фиш. Издирени са 4 лица, обявени за общодържавно издирване по досъдебни производства.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев