ВЪЗРАСТЕН МЪЖ Е ПОЧИНАЛ ОТ ЗАДУШАВАНЕ ПРИ ПОЖАР В ДОМА МУ

...
08.02.2022 / 12:07

На 7 февруари, в 16,11 часа, в РСПБЗН - Сливен е получен сигнал за пожар в къща в сливенското село Чинтулово. Най вероятната причина за пожара е късо съединение в контакта на пералнята. Вследствие на задимяването от пожара е починал трудноподвижен мъж на 89 години, който в момента на произшествието е бил сам в къщата. До пристигане на екипа пожарът се е самозагасил, а починалият мъж е изнесен от съседи и роднини. Извършен е оглед от екип на РУ-Сливен - не са открити данни за умисъл.

 

Пожарникари от РСПБЗН-Сливен са оказали помощ на екип на Центъра за спешна медицинска помощ. Сигналът е получен на 8 февруари в 02,19 часа за мъж в безпомощно състояние, заключен в жилището си в град Сливен. Дежурният екип е разбил входната врата и е осигурил достъп на медиците до мъжа.

 

Строителна неизправност е причинила пожар в къща, намираща се на ул.“Калина“ в град Котел. Сигналът е получен на 7 февруари в 08,50 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Котел. Пожарът е възникнал от неизмазано коминно тяло. Пострадали няма. Причинени са щети на покривната конструкция.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев