ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЖАРНАТА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО

...
15.12.2021 / 11:00

Късо съединение в плетачна машина е причината за възникване на пожар в цех за производство на трикотажни изделия, намиращ се на бул.“Ст.Караджа“ в град Сливен. Сигналът е получен на 14 декември в 09,15 часа. Произшествието е ликвидирано от 3 екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Спасени са 2 сгради и 9 машини. Унищожени са 3 машини, суровина и 200 кв.м. опушени стени.

 

Късо съединение в ел.инсталацията на производствен цех в предприятие в град Твърдица е причината за възникване на пожар, причинил материални щети. Сигналът е получен на 14 декември в 20,11 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Спасени са 2 сгради, 4 машини, цех апретура и склад за готова продукция. Унищожени са 40 м. плат и ел.инсталацията на цеха.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е отстранил опасно надвиснала ламарина от покрив на сграда на улица „Димитър Пехливанов“ в град Сливен. Сигналът е получен на 14 декември в 13,32 часа.

 

Екип на РСПБЗН-Нова Загора своевременно е ликвидирал пожар, без да причини преки щети, възникнал в комин на къща, намираща се на ул.“В.Левски“ в град Нова Загора.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев