ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АФУЗОВ ПОЗДРАВИ ПОЛИЦИЯТА С АРХАНГЕЛОВДЕН

...
08.11.2021 / 08:25

Областният управител Минчо Афузов поздравява служителите на полицията в Сливен и областта послучай професионалния им празник.

 

Освен с преките си задължения, през изминалата година и половина служителите на реда бяха ангажирани и с други отговорни задачи, заяви Афузов. Те оказаха съдействие на институциите за ограничаване обхвата на епидемията и бяха пряко ангажирани с контрола за спазването на противоепидемичните мерки, както и с превенцията на нарушенията срещу политическите права на гражданите и опазването на реда при провеждането на изборите, подчерта областният управител.

 

В поздравителни адреси до директора на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков и началниците на РУ на МВР в четирите общини Минчо Афузов отправи пожелания към целия състав на полицията за здраве, сили и удовлетворение от изпълнения служебен дълг.

 

За първи път празникът на българската полиция се отбелязва през 1924 година. След известно прекъсване, през 1999 г. денят, в който православната църква чества св. Архангел Михаил, отново е обявен за неин професионален празник.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев