ДО 26 НОЕМВРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ПРИЕМАТ НОМИНАЦИИ ЗА 10-те НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ

...
05.11.2021 / 10:57

Община Сливен стартира номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и бъдеща звезда на Община Сливен. Спортните клубове трябва да подадат в Община Сливен предложенията си до 26 ноември. Резултатите ще бъдат обобщени от експертна комисия по номинациите, предложена и гласувана от представителите на клубовете и утвърдена със заповед на кмета Стефан Радев.

 

Документите трябва да съдържат членска карта на състезателя или друг документ, доказващ клубната принадлежност, заверена за съответната календарна година, заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел призово класиране и наименование на интернет адреса на спортната организация, където са публикувани. При равен брой точки между двама и повече състезатели, се взима под внимание второто най-високо постижение през изтеклата година, като за него се изисква също заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел класирането. При повторно равенство, се взима трето и т. н. класиране при същите условия.

За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2021 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран отборът с най-добри показатели през годината за мъже и жени. При липса на такива ще се гледа най-доброто класиране в съответната по-малка възрастова група.

 

Най-добър спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на СК за хора с увреждания „Сини камъни”-Сливен. За „Бъдеща звезда“ се номинират всички спортисти под 16 години в годината на номинация по съответните критерии.

За индивидуалните спортове всеки клуб номинира завоювалите първо място на държавния шампионат за всички възрасти и категории под 16 години. За номинация трябва да е изпълнено условието спортният резултат да е реализиран в конкуренция от 6 /шест/ или повече участника в съответната дисциплина / категория, в която е завоювано постижението.

При колективните спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективна възрастова група от клуба. Награда се връчва на капитана на номинирания отбор.

 

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и високия процент на заболеваемост от Ковид-19, датата на тържествената церемония по награждаване все още не е фиксирана окончателно.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев